икона на телефон за десктоп Тел: 0988 88 10 01 | 0884 77 20 20
BG / DE икона на германското знаме
лого на Автоинтериор
  • Професионално боядисване и химическо почистване на изделия от кожа

  • Седалки
  • Волани
  • Мебели

Вече 21 години, тонираме боя, продаваме материали и боядисваме изделия от кожа, винил и пластмаса.

Стартирайки дейността си през 1999 година, „Автоинтериор 2000” е единствената вече утвърдена българска фирма и на европейския автомобилен пазар. Името ни е синоним на коректност, достъпна цена и високо качество на извършените услуги. С помощта на немските ни партньори, екипа ни от специалисти е винаги в крак с последните тенденции и технологии, свързани с почистването, обработката и боядисването на естествени кожи и автомобилни пластмаси.

Благодарение на усърдната ни работа, обучения и придобита квалификация, през 2007-ма година, инженерите на "Автоинтериор 2000" създадохме иновативната технология за възстановяване на гумени волани (без претапициране). Тази ни технология се разви и се наложи като алтернатива на до тогава практикуваното претапициране с винил. С нейна помощ пластмасовите или гумени волани запазват фабричната си дебелина, релеф и износоустойчивост.

В края на 2012-та година фирмата ни вече обслужва всички официални автомобилни представителства и реномирани автокъщи в България. Наши партньори станаха както търговците на кожени мебели втора ръка, така и повечето от вносителите на бутиков италиански интериор.

През 2019-та година заменихме стандартното пране на кожени салони с химическото им почистване. Взаимствахме технологията за химическо чистене на кожени якета и я приложихме при автомобилните седалки и кожени мебели. Почистените от нас кожи не понасят пораженията, които са следствие от класическото пране. Химически почистена, кожата запазва мекотата си, еластичността и повърхностния слой боя.

"Автоинтериор 2000" дава 2 години гаранция за всяка услуга извършена в ателието ни, или от нашите специалисти!

eXTReMe Tracker